Werken bij ons

Wie is Wonen Zuid?
Met ongeveer 150 medewerkers en 14.000 woningen in Midden-Limburg, Parkstad en Heuvelland zijn wij een middelgrote woningcorporatie in Limburg. Al meer dan 100 jaar werken wij aan wonen. We staan midden in de samenleving. Onze droom is een prettig thuis voor iedereen. En zeker de mensen die daarbij wat hulp kunnen gebruiken. 

Onze idealen
Wij werken aan goed en betaalbaar wonen in fijne wijken en buurten. Om die droom te verwezenlijken denken wij in mogelijkheden. Wij staan open voor nieuwe idee├źn en leren van elkaar. Op die manier bundelen wij, samen met iedereen om ons heen, onze kennis en kracht. Samen maken wij het verschil en werken wij aan fijne toekomstbestendige woningen en nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Samen werken wij aan wonen!

Wonen Zuid als werkgever
Wij staan open voor kansen en mogelijkheden, maar willen daarbij graag een stabiele en betrouwbare partner zijn. Zo zien wij ook ons werkgeverschap. We benutten elkaars kwaliteiten en we zijn er voor elkaar als dat nodig is. Niet voor niets is samenwerken, naast klantgericht en ondernemend, een van onze kernwaarden.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren. Maar als medewerker van Wonen Zuid krijg je alle ruimte en mogelijkheden om die verder te ontwikkelen. 

Werken bij Wonen Zuid
Op dit moment hebben wij geen vacatures. 

Open sollicitatie of stageplek
Wil je een open sollicitatie sturen? Stuur dan je CV naar sollicitatie@wonen-zuid.nl onder vermelding van "open sollicitatie".

Ben je op zoek naar een stageplek? Stuur ons dan je CV en laat ons in je brief weten wat je van je stage verwacht, waar die vanuit je opleiding aan moet voldoen en naar welke thema's jouw interesse uitgaat. Je kunt je mail sturen naar stage@wonen-zuid.nl onder vermelding van "stagevraag + jouw naam". 
 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden