Verhuizen

Ben je van plan te verhuizen? Dan staat je een drukke tijd te wachten. Inpakken en weer uitpakken. De oude woning netjes achterlaten en de nieuwe woning inrichten. En natuurlijk moet er een hoop rond de oude woning geregeld worden. Wij helpen je graag om dit eenvoudig en snel te regelen.

 • 1

  De huur opzeggen

  Verhuizen begint met het opzeggen van de huur. Dat kan op verschillende manieren.

  Klantportaal
  De gemakkelijkste is ons klantportaal. Daarin hebben wij immers je gegevens al vooraf ingevuld.

  Formulieren
  Heb je nog geen account voor dit portaal? Gebruik dan een van de formulieren voor huuropzegging in het veld hiernaast.

  Stuur de formulieren voorzien van handtekening(en) en de gevraagde bijlagen naar ons op. Dat kan per post via postbus 400, 6040 AK Roermond of per mail via infowonen-zuidnl.
   

  De opzegtermijn is minimaal één maand. Je kunt je huur iedere werkdag van de maand opzeggen, maar niet in een weekend of op een feestdag. De opzegtermijn gaat in op de datum dat wij de huuropzegging ontvangen.

 • 2

  Vooropname

  Nadat je ons hebt laten weten dat je de huur wilt beëindigen krijg je binnen enkele dagen een brief van ons. Daarin bevestigen wij de huuropzegging en geven we ook aan wanneer een van onze medewerkers bij je thuis komt om de woning te bekijken. Dit is een van onze technisch beheerders. De eerste keer dat onze technisch beheerder langskomt maken jullie samen afspraken over de manier waarop je de woning straks achterlaat. Dat noemen wij de vooropname.

 • 3

  Eindopname

  De opvolgafspraak met onze technisch beheerder noemen wij de eindopname of eindcontrole. Samen wordt gekeken of alle over de woning gemaakte afspraken nagekomen zijn.

 • 4

  Financiële zaken

  Ongeveer een maand na de beëindiging van de huurovereenkomst krijg je de eindafrekening. Hierin worden bedragen die je eventueel nog van ons tegoed hebt en bedragen die je nog aan ons moet betalen verrekend. Geef daarom altijd je nieuwe adres aan ons door zodat we je ook na de verhuizing kunnen bereiken.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden